On se ne javlja posle radiskida – Ne javlja se posle raskida, šta da radim?

Ako ste upravo prekinuli svoju vezu i još uvek se nadate da još uvek možete da rešite stvari sa svojim bivšim partnerom, verovatno se molite i nadate se da ćete primiti telefonski poziv od njega. Pitanje glasi, zašto to radite? Zar vam ne deluje to pomalo toksično? Ostanite sa nama jer slede saveti kako da ga naterate da se javi ili da zauvek pređete preko toga.

1. Prekinite komunikaciju na neko vreme

Zapravo što više ne viđate osobu, to više želite da je vidite, a čak će i zvuk njenog/njenog glasa biti dovoljan da smanji čežnju. Dakle, kada prekinete komunikaciju, kako lično tako i telefonom, vaš bivši će sigurno imati želju da pozove vaš broj telefona! Ovo funkcioniše i jedan je od najboljih načina da naterate bivšeg da vam se javi.

Online psiholog

2. Osećajte se dobro i budite zadovoljni sobom!

Kada se osećate dobro, sigurno i izgledate dobro. Tako ćete razvitii samopouzdanje iako je vaša veza prekinuta, odnosno delovaćete kao neko ko je u stanju da se nosi sa problemima. Ovo je primetno i ako drugi ljudi mogu da vide ovu novu samouverenost kod vas, to može postati vaš aduti i ono zbog čega ste ponovo privlačni. Možete li samo da zamislite kako bi se vaš bivši osećao kada bi vas video u ovom novom izdanju?

3. Znati kako i kada reagovati

Tajming i reakcija su veoma važni, posebno ako želite da naučite kako da naterate bivšeg da vam se javi. Ako nije prošlo mnogo od kada ste raskinuli i previše ste emotivni i željni ponovnog komuniciranja, vaš bivši će vas jednostavno uzeti zdravo za gotovo jer zna da ste još uvek zaljubljeni u njega/nju. Odmorite se, opustite se i budite opušteni i vaš bivši će se sigurno zapitati zašto na vas raskid uopšte ne utiče. Ovo će naterati njega/nju da poželi da reši misteriju, a to je lakše uraditi ako vas pozove telefonom.

Još uvek razmišljate da napravite prvi korak i da pozovete svog bivšeg? Zaustavite se! Sa gore navedenim načinima kako da naterate bivšeg da vas pozove, očekujte telefonski poziv od bivšeg uskoro!

Raskidi mogu biti veoma teški i bolni, a ponekad ovaj osećaj ostaje u vašem sistemu veoma dugo vremena. Dakle, ako još uvek niste završili sa svojim poslednjim raskidom i još uvek razmišljate o povratku svom bivšem dečku, možda biste želeli da isprobate određeni metod koji bi vam ovaj put mogao pomoći: slanje poruka.

Kada je u pitanju vraćanje vašeg bivšeg dečka putem poruka, bilo bi važno da mu date prostor koji mu je potreban. Bez obzira koliko se mučite da ga ponovo osvojite, morate pokušati da se ponašate kao da više niste pogođeni raskidom i da vam više nije toliko stalo. To bi značilo izbegavanje poruka u kojima tražite da vam otkrije šta radi i gde je bio. Ako možete, pokušajte da mu ne šaljete poruke što je duže moguće. Ovo bi trebalo da uradite kako biste izbegli to da u njegovim očima izgledate očajno. Biti očajna ili patetična bivša devojka je velika odbojnost za momke. Vaš bivši dečko može iskoristiti vašu ranjivost i to vam u dugoročnom smislu neće koristiti.

Sada, ako se vi i vaš bivši dečko krećete u istim krugovima ili idete u istu školu ili radite u istoj kancelariji, onda će možda biti teže izbeći to slanje poruka, posebno ako imate zajedničke projekte ili aktivnosti. U slučajevima poput ovih, najbolji način da povratite svog bivšeg dečka je da budete uljudni kada mu šaljete poruke. Takođe, morate se pobrinuti da vaše tekstualne poruke budu kratke i jednostavne. I, ako možete, izbegavajte da ga uhodite tako što ćete posećivati mesta na kojima se obično nalazi. Ograničite šanse da vas dvoje naletite jedno na drugo i usmerite svoju energiju na širenje društvenih krugova.

U ovom trenutku, ako je povratak vašeg bivšeg dečka vaš glavni prioritet, morate mu pokazati da se možete prilično dobro nositi sa životom bez njega, bez obzira na to koliko ga želite nazad u svom naručju. Razlog za ovo je taj što će, ako vaš bivši dečko otkrije da vas raskid i dalje previše muči, iskoristiti ovo znanje protiv vas i iskoristiti moć koju ima da vas iskoristi. Ne biste to sada želeli, zar ne? Ako želite da ovo bude urađeno kako treba, morate biti dovoljno pametni da ne dozvolite da vaše emocije prevladaju nad vama. Saberite se što je pre moguće.

Zaustavite svoj raskid odmah i posetite ovaj korisni sajt!

Ako vas je napustio, a vi sada tražite pomoć o tome “kako da ga vratite?”, evo 7 trikova pomoću kojih možete da ga naterate da se vrati. Ne budite malodušni, jer ga možda niste zauvek izgubili. Postoje brzi i laki načini da rešite svoj problem i naučite kako da ga ponovo osvojite, čak i ako vam izgleda kao da je nastavio dalje ili da je našao drugu. Međutim, da li je on još uvek zainteresovan za vas? Čitajte dalje da biste otkrili kako da povećate svoje šanse da ga naterate da vam se vrati.

1. Morate ga ubediti da ste mu i dalje potrebni. Bili ste srećni zajedno i ako se on toga seti, onda će mu nedostajati ono što više nema.

2. Moraš ostati njegov prijatelj. Treba da mu pokažeš da ćeš uvek biti tu za njega, bez obzira na sve. Pruži ruku prijateljstva i on će shvatiti kakav je ulov ispustio. Pokažite mu da ga razumete i da ste mirni sa onim što se dešava. Iako vam je srce slomljeno iznutra, ne smete mu dati do znanja da je to tako u ovoj fazi. Ponudite mu zdravo, bezbrižno prijateljstvo. Ovo će vam pomoći da se oslobodite stresa zbog raskida i otvoriće put za pomirenje. Ovo je način da mu pomognete da shvati da vas zaista želi nazad.

3. Svaka komunikacija sa njim treba da bude ljubazna i pozitivna, ali ne morate da budete preterano fleksibilni i pustite ga da vas uvek pregazi svojim stavovima! Morate mu dati do znanja da ako vas želi, onda će morati da vas poštuje i da čeka da se vratite. Ne govorimo o igranju igrica sa njim, ali morate da poštujete sebe i da mu pokažete da niste nikakva prolaznica u njegovom životu. Ovo će osigurati njegovo kontinuirano interesovanje za vas, jer ne može da vas ima samo kada on to želi.

4. Iako definitivno igrate tešku igru da biste ga ponovo pridobili, i dalje morate da signalizirate da ste dostupni ako je on spreman da uloži napor. Trebalo bi da izađete iz društva i možda flertujete sa drugima, što će vas učiniti privlačnijim za njega, ali nemojte preterati sa ovim i zatvoriti mu vrata ovakvim postupcima. On treba da shvati da ste tu ako želi da dođe i juri vas.

5. Nemojte biti žena sa problemom ili žena u nevolji! Niste očajni i nikada se ne treba tako ponašati! Ako se tako ponašate, on će vas ili iskoristiti, ili ignorisati, ali vam se neće vratiti na bilo koji smislen način. Trebalo bi da mu signalizirate da ste, u stvari, u redu sa razdvajanjem i da ste spremni da idete dalje. Ovo će vas sigurno učiniti privlačnijom partnerkom za njega. Ponašanje očajnika imaće upravo suprotan efekat.

6. Dajte mu suptilne signale da ga držite na oku. Naravno ne podrazumevamo pod ovim da treba da postanete špijun ili uhoda koja prati svaki njegov korak, gest i aktivnost. Klonite se toga da izgledate kao neko ko je čudan ili da se ponašate jezivo. Budite prijatni, delujte zainteresovano ali tako da i izgledate pomalo nedostupno.

Online psiholog

7. Potrebno mu je podsećanje na lepe trenutke koje ste imali zajedno. To morate učiniti na ležeran, suptilan način. On će se osećati dobro zbog svoje sreće koja vas je okruživala. Izbegavajte bilo kakve probleme u ovoj fazi, biće dovoljno vremena za rešavanje problema kada vam se on vrati.

Ovo je samo nekoliko ideja kako da ga vratite, čak i kada se čini da je krenuo dalje.

Period koji nastupa odmah nakon raskida je veoma težak period u životu svake osobe. Uvek izgleda kao da nema nade i da je našu situaciju nemoguće popraviti. Znaš na šta mislimo? I istina je da je svaka situacija drugačija, ali postoje određene tehnike koje će funkcionisati bez obzira na vašu situaciju. Da stvari budu još gore, većina naših prijatelja i članova porodice neće biti na našoj strani. Želeće da samo „nastavimo“, ali ne žive naš život i nikako ne mogu da shvate zašto toliko volimo bivšeg partnera i zašto ne možemo da ga prebolimo.

Prva stvar koju želite da uradite je da se zapitate da li ZAISTA želite da ga ponovo osvojite. Ponekad je bolje krenuti dalje i pronaći nekog novog. U isto vreme, ako ih zaista volite i samo ih pustite, mogli biste da žalite zbog te situacije do kraja života. Ako odlučite da želite da naučite kako da ga ponovo osvojite, onda je prvi korak da NIŠTA ne radite,

Dozvolite nam da vam objasnimo… odmah nakon raskida napetost između vas dvoje je u svakom trenutku velika, što znači da sve što kažete ili uradite, bez obzira na vaše namere, može ih još više odgurnuti od vas. Dakle, nekoliko nedelja nakon raskida, želećete da imate NULA kontakta sa svojim bivšim. Ovo će vam oboma dati dovoljno vremena da se ohladite i učiniti ga mnogo lakšim da ga vratite.

Konačno, želite da pronađete dokazan plan kojim ćete ga ponovo osvojiti. Ovo će vam pomoći da izbegnete smrtonosne greške i takođe će vam reći šta tačno da kažete i uradite da biste ga ponovo osvojili.

Tajming je ključan za to da jednog dana uspete u tome da se pomirite sa bivšim partnerom koga ste ludo voleli i još uvek to osećate. Bivši partneri takođe često razmišljaju o povratku propaloj vezi ili samo žele da vas prebole uz običan seks bez obaveza. Zato morate delovati odmah. Ono što vam treba je kompletan, korak po korak sistem koji će vas uhvatiti za ruku i pokazati vam šta tačno treba da uradite da biste vratili bivšeg za 30 dana ili manje.

U ovome vam mogu pomoći i terapeuti! Zato se slobodno obratite nekim od terapeuta čije kontakte možete pronaći na našem sajtu.

Zakaži online seansu kod našeg psihologa

Naši Psiholozi

Psiholog

Psiholog Vesna Petković

Početna Blog Psiholozi Uputstvo O nama Vesna Petković ZAKAŽITE SEANSU vesnapetkovic021@gmail.com Viber +381642234321 WhatsApp +381642234321 Vesna Petković Psihoterapeut pod supervizijom Master iz kliničke psihologije završila

Pročitaj više »
Psiholog

Psiholog Nataša Pavlović

Početna Blog Psiholozi Uputstvo O nama nataša pavlović ZAKAŽITE SEANSU natasa.pavlovic197@gmail.com Viber +381615522853 WhatsApp +381615522853 NATAŠA PAVLOVIĆ Psiholog i Savetnik Master psiholog kliničkog usmerenja. Doktorant

Pročitaj više »
Psiholog

Psiholog Tijana Stojšić

Početna Blog Psiholozi Uputstvo O nama TIJANA STOJŠIĆ ZAKAŽITE SEANSU tijanastojsic82@gmail.com Viber + 38163345659 WhatsApp + 38163345659 Facebook Instagram TIJANA STOJŠIĆ Master psiholog i psihoterapeut

Pročitaj više »
Psiholog

Psiholog Miodrag Pavlović

Početna Blog Psiholozi Uputstvo O nama MIODRAG PAVLOVIĆ ZAKAŽITE SEANSU miodrag.pavlovic.psi@gmail.com Viber + 381617522853 WhatsApp +381617522853 MIODRAG PAVLOVIĆ Psiholog i edukant Sistemske porodične psihoterapije i

Pročitaj više »