lena banjac

ZAKAŽITE SEANSU

Viber

WhatsApp

lena banjac

Psiholog i Savetnik

Kvalifikacije:
Master psiholog – razvojno pedagoški modul (Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu)
Edukacija iz Transakciono-analitičke terapije
TA praktičar

Psiholog i savetnik
Lena ima iskustva u radu sa nevladinim organizacijama, kao i u radu u socijalnoj zaštiti.

Obuke, kvalifikacije i iskustvo

Qualification : MA Psychodynamic Counselling (Goldsmiths University, 2014)

BACP : Accredited member 2018 , Ref no : 732743

Oblasti u kojima je Lena specijalizovana;

 • Lični rast i razvoj
 • Ankisoznost
 • Socijalna anksioznost
 • Fobije
 • Razrešavanje konflikta
 • Partnerski odnosi
 • Odnosi u porodici
 • Stres
 • Lični rast i razvoj
 • Ankisoznost
 • Socijalna anksioznost
 • Fobije
 • Razrešavanje konflikta
 • Partnerski odnosi
 • Odnosi u porodici
 • Stres

LENA BANJAC

Psiholog i Savetnik

Kvalifikacije:
Master psiholog – razvojno pedagoški modul (Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu)
Edukacija iz Transakciono-analitičke terapije
TA praktičar

Psiholog i savetnik
Lena ima iskustva u radu sa nevladinim organizacijama, kao i u radu u socijalnoj zaštiti.

Šta je online psihoterapija?

This Post Has 12 Comments

 1. Stefan D

  Pre sam išao kod psihologa lično i velik mi je problem bio što nikada ne mogu da stignem na vreme, uvek sam kasnio jer imam brdo obaveza u toku dana. Da ne pricam koliko je tesko naci parking u Novom Sadu!
  Tako da sam poceo online seansu sa Lenon i ovo mi je veliko olaksanje za razliku od normalne seanse. Leni hvala sto je uvek tu za mene kada mi je potreban neki ljubavni savet od strane zenske osobe. Mnogo mi je pomoglo.

 2. Nina

  Promenila sam 3 psihologa dok nisam došla do vas. Uvek pravo pitanje u pravo vreme, svaka seansa me podstakne na razmišljanje i promene. Sve pohvale za rad i jedva čekam narednu seansu!

 3. Marko S.

  Imao sam veliki problem sa porocima dugi niz godina, svakodnevno kockanje, a cesto i narkotici vikendom. Uvek sam se sramio da o tome pricam sa psiholozima i nisam nikada otisao na seansu dok mi drugarica nije preporucila online psihologe. Kontaktirao sam Lenu i vec na prvoj online seansi sam se opustio, sada se cesto cujemo, daje mi odlicne savete i jako dobro utice na mene. Prestao sam sa porocima vrlo brzo i cvrsto sam resen da nikada vise ne pocnem sa istim.

 4. Marija

  Uvek sam imala problem sa vezama i ljubavnim odnosima dok mi Lena nije objasnila koliko nase detinjstvo ima veze sa ljubavnim odnosima. Vremenom sam sve vise i vise razumela moj odnos sa ocem i sve rane koje vucem iz njega. Bez nje sigurno ne bih mogla da imam normalnu i zdravu vezu koju imam sada, hvala joj na tome

 5. Milos

  Iako mlada veliki je stručnjak u svom poslu. Divno iskustvo u kom sam dobio i više od očekivanog i gotovo potpunu sanaciju nekih mojih pređašnjih problema, a da nisam morao da trčim sa jednog kraja grada na drugi u ordinaciju . Osoba i stručnjak za svaku preporuku! Hvala na svemu.

 6. Petar1991

  Imam problem sa samopouzdanjem i strah kad treba da pocnem bilo kakvu konverzaciju sa zenama i zbog toga nisam imao devojku nikada a 26 mi je god. Nedavno sam video oglas za onlajn psihologa i resio da kontaktiram Lenu koja mi je mnogo pomogla da se oslobodim straha kada su u pitanju musko zenski odnosi i vec primetim razliku dok pricam sa zenama nebitno da li je to u prodavnici, pekari ili u izlasku, ne osecam vise onaj strah kao pre.

 7. Ana

  Već par godina se borim sa užasnim napadima panike i anksioznoscu. Kao student, bilo mi je teško da izdvojim po 30-40e svake nedelje kako bih lično otišla na psihoterapije, i to mi je zaista pogoršalo celu situaciju jer nisam imala sa kim stručno da popričam o svom problemu, koji je u tom trenutku bio zaista neizdrživ. Slučajno sam jedno veče naletela na Lenu i ovaj sajt i mogu samo da kažem da mi je zaista pomoglo. Uštedela sam koji dinar, nemam potrebu da jurcam po Beogradu kako bih stigla na vreme, i što je najbitnije od svega, napokon sam dobila zaista korisne savete i tehnike koji mi pomažu da prebrodim svoj problem. Mogu samo da se zahvalim Leni i da je preporučim jer se za svaku seansu posveti maksimalno kako bi mi pomogla.

 8. Mile

  Lena je veliki stručnjak i veoma ljubazna devojka, mnogo mi je pomogla sa njenim terapijama sam uspeo da smanjim koriscenje opijata, i prevazišao sam neke od porodicnih problema koje sam imao od detinjstva

 9. Luka

  Imam problem s paranojam ili ansksioznošću.
  Neznam šta je ali znam se buditi u rane sate po noći i osjećam strahove i nemogu se smiriti.Želim pronaći djevojku s kojom ću imati lijep odnos ali ne ide mi nikako.
  Stalno sam usamljen i tužan,fali mi to da nekom kad se vratim s posla kažem volim te,nedostajala si mi i te stvari,zaista mi to fali.Zato i jesam depresivan i utučen.
  Ponekad se plašim da si ne napravim nešto.
  I uvijek sam za sve kriv,cijeli život me optužuju za sve i što je najgore počeo sam da si to i sam govorim,kao kriv si i te stvari,(samooptuživanje)
  Neznam kome da se obratim za pomoć,u Njemačkoj sam,zaposlen za stalno,imam dobru plaću i sve ali problem je to što sam u strahovima stalno i usamljen sam.
  Nemam ni jednog prijatelja kojem mogu reći nešto o svojim problemima,svi prijatelji su me ostavili jer su vidjeli da imam psihičkih problema.
  A kao osoba sam ne iskvaren,volim pomoći,nikad nisam nikog odbio za pomoć ni ništa i kao takva osoba nemam nikog,e to mi nije jasno.Umjesto da se svi trgaju da mi budu prijatelji oni me izbjegavaju.
  I zbog tog se jako loše osjećam i nije mi baš lijepo.
  Upoznao sam jednu curu preko fejsa i svidjela se ona meni i ja njoj i kad sam joj rekao da patim od shizofrenije ona me blokirala 😣 i prekinula sve kontakte samnom.
  To vam govorim čim kažem svoj problem nekom odmah izgubim tu osobu.I ja nisam osoba koja bi mogla kriti nešto od nekog do kog mi je stalo,tako da sam toj curi rekao sve o sebi i pospremila me lijepo na blok listu.😣💔
  S roditeljima nemam uopće dobre odnose,jer rastavljeni su od moje 4.te godine.I patio sam za majkom cjeli život i jednom sam ju godišnje viđao.Kad je jednom otišla bio sam djete plakao sam za njom i meni tata kaže direktno u facu kao da si bolji u ponašanju viđao bi ju svaki tjedan,kad mi je to rekao srce mi je puklo i užasno sam se osjećao,jer rekao je da sam bolji viđao bi majku svaki vikend,znači mogao je omogućiti to ali nije htio,pustio je da patim za majkom i da ju vidim samo jednom u godini.😣😣😣
  Jel to pravi otac,kakko mi je mogao to reći u lice,otvoreno bez imalo srama.Znači pati ko te jebe sine,ispaštaj.
  Samo tražim da mi se pomogne ali bez ljekova,hvala.😣

 10. Dane

  Dobar dan.Imamo problem sa sinom od devojke iz prvog brak.Nece da uci i vristi kao nezdrav ,baca stvari,sutira besni itd.Otac ga je ostavio sa 8 meseci sada ima 9 godina. i nestao.Njegova majka nemoze da se izbori snjim …tako da ja kao ocuh trazim pomoc i savet da na vreme se sredi ova situacija.Cak je bezobrazan prema drugoj deci.Hvala na razumevanju.Ttreba mi samo savet

 11. Mina

  Lena je divna psihologinja, jako prijatna i ljubazna, zna naći pravu riječ a i pravo pitanje. Puno promjene vidim kod sebe. Ima ona taj neki čarobni štapić 😅 TOPLO JE PREPORUČUJEM 😄

 12. Nina

  Lena je zaista divna psihologinja i profesionalna. Za kratko vrijeme, svojim « magičnim » riječima mi je dala veliku motivaciju za naprijed i promjenu. Uvijek prava riječ i pravo pitanje su tu. Toplo je preporučejem.

Komentariši