Prvi znakovi prevare kod žena

Iako muškarci snose najveći teret optužbi za varanje, istina je da se broj žena koje su prijavile nevernost povećan u poslednjih 30 godina. Da, žene su isto tako krive za varanje, ali za razliku od svojih muških kolega, toliko su dobre u održavanju dvostrukog života da je često gotovo nemoguće razlikovati suprugu preljubnicu od verne.

Dakle, ako žene mogu tako dobro prikriti svoje tragove, kako onda možete reći da li vas žena vara? Pa, ako čitate ovaj članak, onda možete slobodno reći da već sumnjate, ali pre nego što se suočite sa tim ili dođete do bilo kakvog zaključka, moraćete da se upoznate sa suptilnim znacima koje vaša žena pokazuje a koji su mogu dovesti do sumnje.

Online psiholog

1. Naziva vas drugim imenom u krevetu

Ako vas žena stalno slučajno naziva drugim imenom u krevetu, to može značiti da ili želi da ste neko drugi ili spava sa nekim drugim sa strane, prosto i jednostavno. Ovaj znak zaista može biti bolan jer je vrlo teško naći drugo opravdanje za tu pojavu.

2. Ne želi da perete njen veš

Nijedna žena neće reći svom mužu da ne pere veš, jer je poznato da jedva čekaju da ih muškarci u nečemu odmene. Međutim, kada to ne dozvoli, ovaj čudan zahtev može biti direktno povezan sa neverstvom, jer veš može da krije skrivene znakove afere.

3. Ne postavlja više vaše slike na društvene mreže

Ako vaša supruga briše društvene mreže od bilo kakvih dokaza o vašoj vezi, to bi mogao biti znak da to aktivno krije kako bi izgledala dostupno. To sa druge strane ne mora biti znak varanja ili želje za tim, već jednostavno želja da svoj privatni život izoluje od drugih.

4. Njen telefon je uvek utišan

Ako vaša supruga koristi telefon za komunikaciju sa ljubavnikom, onda će biti sigurna da ga utiša da ne bi dolazilo do pitanja o pozivima ili SMS-ovima. Razmislite o tome na ovaj način: Manje je verovatno da ćete biti sumnjičavi u pogledu toga da vaša žena utiša telefon, nego što ga zanemaruje kada zvoni.

5. Ona vas tretira više kao prijatelja nego kao ljubavnika

Ako vaša interakcija sa partnerom postane manje romantična, to je crveni alarm. Na primer, ako primetite da vaša žena više ne koristi reči kao što je “dušo”, to je zato što možda zato što vas žena gura nazad u zonu prijatelja. Ovaj znak ćete najlakše primetiti jer je nemoguće ne osetiti odsustvo emocija kakve dele partneri.

6. Kasno ostaje na poslu i to vrlo često

Budite oprezni ako vaša žena navodno provodi dodatne sate u kancelariji. Žene će redovno govoriti svojim muževima da rade do kasno kao prikrivanje svojih preljubničkih “poslova” van radnog vremena. Čak i ako vaš partner zaista ostaje kasno u kancelariji, ipak može postojati razlog za zabrinutost, jer je moguće da ostaje duže samo da bi bila bliža saradniku sa kojom je u romantičnoj vezi.

7. Promenila je lozinke

Većina parova koji su uspeli da stupe u brak imaju dovoljno poverenja da dele lozinke za lične naloge. Dakle, ako vaša žena niotkuda promeni lozinku sa nekim izgovorom o hakovanju, moguće je da na njenim nalozima postoji nešto što ne želi da vidite.

Online psiholog

8. Previše je znatiželjna da sazna gde se nalazite

Žene koje varaju moraju znati gde su im partneri u svakom trenutku kako bi shodno tome planirale svoje sporedne episode. U suprotnom, rizikuju da muževi nalete na njih, uništeći šaradu za koju su se toliko trudili da je izgrade.

9. Više radi

Ako je vaša žena sklona aferama, možda će krenuti na intenzivan režim vežbanja, na drugačiji način nego do tada. Naravno, ako vaša žena mesecima priča o gubitku kilograma i konačno se pridržava strogog režima, ovo nije razlog za zabrinutost. Međutim, ako njeno zanimanje za njen izgled naizgled dolazi odjednom i bez potrkepljenja, to bi moglo biti zato što ima nekoga novog koga želi impresionirati.

10. Veza nije progresivna

Kada veza ne uspeva, možda ćete otkriti da vaš partner sve manje deli emocije sa vama. Deljenje emocija, iskustava je znak bliskosti i povezanosti – a kada se to pogorša, to je znak da umesto toga postajete sve nepovezaniji. Svakako, ako vas neko vara, verovatno ćete dobiti mnogo manje emocija a više ignorisanja. Čim veza ne napreduje i ne menja se, znak je da nešto nije u redu.

11. Previše je detalja u njenoj priči

Na početku vašeg braka, pitali biste svoju ženu o njenom danu i ona bi vam dala prilično jednostavan odgovor o poslu. Sada, međutim, kada pitate svoju ženu o tome kako joj je prošao dan, ona ulazi u ogromne detalje o tome šta je jela za ručak, sa kim je razgovarala na poslu i svim novim projektima na koje je raspoređena. Ako zvuči kao da vaša supruga deli detalje kako bi potkrepila svoju priču, velika je verovatnoća da nešto krije.

12. Optužuje vas da varate

Ironično, jednostavan način da utvrdite da li je vaša žena lojalna je to koliko vas često optužuje za neverstvo. Ljudi koji varaju svoje partnere, svoju krivicu će projektovati na njih, često u obliku igre krivice. Ove optužbe su često znak samo-krivice.

13. Njen status veze je nestao na društvenim mrežama

Ako kliknete na Facebook profil svoje supruge i primetite da se njen status veze ili promenio ili ga jednostavno nema nigde, možda je vreme da promislite da ta veza više nije tako čvrsta. Mnoge žene koje varaju koriste ovu taktiku da signaliziraju potencijalnim partnerima da su otvorene za nove veze.

14. Izbegava vaše prijatelje

Svaka žena koja krije veliku tajnu poput neverstva udaljiće se što je više moguće od supružnika i njihovog užeg kruga prijatelja. Što više visi po grupi, više rizikuje da isklizne i slučajno otkrije nešto o svojoj aferi. Osim toga, ako se žena sprema napustiti brak za drugog muškarca, poželjeće poraditi na stvaranju života koji ne uključuje njenog supružnika ili bilo koga od njihovih prijatelja i porodice.

15. Izbegava određene restorane

Predlažete da isprobate novi restoran za izlazak na sastanak, ali umesto da se uzbuđujete zbog mogućnosti da promenite stvari, vaša žena postaje nervozna i umesto toga predlaže da ostanete unutra i kuvate. To može biti zato što ona i njen novi ljubavnik često posećuju restoran koji ste predložili, a ona ne želi da rizikuje da će je konobar prepoznati.

16. Daje vam poklone bez razloga

Svi volimo da dobijamo poklone od naših partnera, ali ako vam supruga daruje skupe satove i Hamiltonove karte bez razloga, možda samo pokušava da olakša svoju savest. Opšte je poznato da je poklanjanje način da nekoga razveselite kad se osećate krivim za nešto. Pa za šta bi vaša žena mogla biti kriva? Najverovatnije – varanje.

17. Ona traži da isproba nove stvari u spavaćoj sobi

Verovatno ne razmišljate dvaput kada vaša supruga zatraži da isproba nove pozicije u spavaćoj sobi, ali ovi novi potezi mogli bi biti razlog za zabrinutost. Vaša žena mora od nekoga učiti ove nove trikove, a ako ta osoba niste vi, onda je više nego verovatno da njena inspiracija potičr od drugog čoveka.

18. Kaže da je nesrećna

Prema nedavnim istraživanjima u Americi, žene koje su rekle da “nisu previše srećne” u svojim brakovima imale su skoro četiri puta veću verovatnoću da će varati u odnosu na žene koje su sebe opisale kao “veoma srećne” u svojim brakovima. Osim toga, skoro polovina ispitanih žena veruje da je afera prihvatljiva ako je brak nesrećan.

19. Više pažnje posvećuje svom izgledu

Lepo je zamisliti da vaša supruga pokušava da ponovo zapali vatru u vašoj vezi, ali ako već neko vreme imate problema, onda su to verovatno samo želje. Verovatniji scenario je da je vaša supruga našla nekog drugog da se udvara i želi da izgleda dobro tokom početnih faza ove nove veze. Ako je vaša partnerka ranije malo vodio računa o svom izgledu, ali je napravio velike promene iz vedra neba, poput kupovine nove odeće ili češćeg šminkanja, to bi moglo ukazivati na napor da zadivi drugu osobu.

20. Ignoriše vas

Varalicama je mnogo teško da izbrišu misli o svom ljubavniku, čak i kada su sa vama. Možete primetiti da njen setni, zaljubljivi pogled luta u daljini dok joj pričate nešto ozbiljno. Ovo verovatno znači da umesto da obraća pažnju na vas, ona razmišlja o svom novom ljubavnom partneru.

Ovo su bili neki od prvih znakova da žena u braku ili devojka u vezi vara. Svaki od ovih znakova može ukazivati na potencijalni problem koji možda i nije znak prevare. Takođe, neki od ovih znakova su 100% pokazatelji u nekim vezama, dok u drugim to uopšte nisu. Naučite da slušate sebe i svoju intuiciju i ona će vam najbolje otkriti da li neki od ovih znakova znači da ste u problemu.

Zakaži online seansu kod našeg psihologa

Naši Psiholozi

Psiholog

Psiholog Tijana Stojšić

Početna Blog Psiholozi Uputstvo O nama TIJANA STOJŠIĆ ZAKAŽITE SEANSU tijanastojsic82@gmail.com Viber + 38163345659 WhatsApp + 38163345659 Facebook Instagram TIJANA STOJŠIĆ Master psiholog i psihoterapeut

Pročitaj više »
Psiholog

Psiholog Kristina Tanasijin

Početna Blog Psiholozi Uputstvo O nama kristina tanasijin ZAKAŽITE SEANSU kristinatanasijin@gmail.com Viber +381611793177 WhatsApp +381611793177 kristina tanasijin Psiholog i Savetnik Kada hoćete da unapredite kvalitet

Pročitaj više »
Psiholog

Psiholog Nataša Pavlović

Početna Blog Psiholozi Uputstvo O nama nataša pavlović ZAKAŽITE SEANSU natasa.pavlovic197@gmail.com Viber +381615522853 WhatsApp +381615522853 NATAŠA PAVLOVIĆ Psiholog i Savetnik Master psiholog kliničkog usmerenja. Doktorant

Pročitaj više »
Psiholog

Psiholog Vesna Petković

Početna Blog Psiholozi Uputstvo O nama Vesna Petković ZAKAŽITE SEANSU vesnapetkovic021@gmail.com Viber +381642234321 WhatsApp +381642234321 Vesna Petković Psihoterapeut pod supervizijom Master iz kliničke psihologije završila

Pročitaj više »
Psiholog

Psiholog Miodrag Pavlović

Početna Blog Psiholozi Uputstvo O nama MIODRAG PAVLOVIĆ ZAKAŽITE SEANSU miodrag.pavlovic.psi@gmail.com Viber + 381617522853 WhatsApp +381617522853 MIODRAG PAVLOVIĆ Psiholog i edukant Sistemske porodične psihoterapije i

Pročitaj više »